Projekbeskrivelse

MARIA FEKIH – BRAND WEBSITE

Maria Fekih er en dansk designer, som fortrinsvis designer brudekjoler. Hendes stil er nordisk og hendes kunder kommer fra hele verden.

Maria Fekih driver sin designvirksomhed fra sin brudekjoleboutique på Frederiksberg Allé. Her designer hun sine egne kjoler. Stilen er nordisk og enkel og henvender sig til den moderne brud.

Til sit brand havde Maria brug for et website, som tydeligt udtrykte samme stil som hendes kjoler. Der er lagt stor fokus på det enkle og stilrene, hvor farver er hentet med direkte inspiration i hendes egne kollektionsbilleder, samt en række miljøbilleder taget af fotografen Camilla Jørvad. Disse fantastiske billeder fra den danske natur, er med til at understrege hele stilen som Maria skaber sine kjoler ud fra.

Vi har skabt et website med stor fokus på det visuelle udtryk – store billeder og enkel tekst. Der er lagt stor vægt på at give siden et internationalt look, da siden i høj grad også henvender sig til internationale kunder og retailers.

Websitet er lavet i WordPress og er fuldt responsive således, at det tilpasser sig alle størrelser skærme, herunder smartphones og tablets. Udover en galleriside og sider om brandet og designeren, indeholder websitet også en image bank. Den giver bla. bloggere og pressefolk mulighed for at logge ind, og hente billeder fra kollektionen, til brug i blogindlæg og andet presse.

SE WEBSITE
Maria Fekih website vist på stor skærm, tablet og smartphone
Made In Denmark sektionen fra Maria Fekihs website vist på en skærm.
Pressesektionen fra Maria Fekihs website vist på en skærm.

VIL DU HØRE MERE OM DETTE PROJEKT?

Kontakt Rasmus Bundgaard på telefon 2984 1701 eller rb@refica.dk

Kontakt Rasmus