Nyt logo, ny hjemmeside eller noget helt tredje?

Vi tilbyder en lang række kreative ydelser, der passer til ethvert behov

Illustration af web mockups, blyant, skrifttyper, kamera, Pantone vifte mv.

Hos Refica skaber vi design, til både digitale og trykte medier. Vores fornemmeste opgave er, at skabe et design som matcher vores kunders identitet og samtidig er brugbart på tværs af medier og platforme.

Vi løser alle former for grafiske opgaver – fra udvikling af visuelle identiteter, til design af brochurer, flyers og mange andre tryksager.

Illustration af forskellige størrelse skærme fra PC skærm til mobil skærm

Vi både designer og bygger websites udfra devisen, at brugeren altid skal have den bedste oplevelse og have nemt ved, at finde frem til netop det indhold de ønsker. Vi lægger stor vægt på design og brugervenlighed, uanset om websitet bliver besøgt fra en mobil enhed eller en almindelig skærm.

De websites vi udvikler følger altid kundens visuelle udtryk, således at den besøgende aldrig er i tvivl om hvilket firma websitet omhandler. Se udvalgte projekter herunder.

Kortfilmen Nylon
Sct. Georg Gården
Illustration af visitkort, brevpapir, logo, konvolutter mv.

Når vi skaber en visuel identitet for vores kunder, sørger vi for, at der er en klar sammenhæng i alle produkter fra visitkort og brevpapir til hjemmeside og logodesign. Kort og godt får vi dine ideer omsat til design, hvor både skrifttyper, farver og udseende er nøje afstemt.

Med en gennemtænkt og gennemarbejdet visuel identitet får du et solidt fundament under din virksomheds kommunikation. Se udvalgte eksempler herunder.

Jægerspris VVS
Newmind

Selvom vi lever i den digitale tidsalder, er der stadigvæk behov for at anvende tryk og print. Vi går altid nøje op i kvaliteten, således, at selv de mindste detaljer kommer til deres ret. Der er stor forskel på, om der skal printes en plakat eller om der skal tryk på en t-shirt. Dette tager vi højde for, så resultatet i sidste ende, altid bliver optimalt.

Den fornemmelse man har, når man sidder med et magasin, en brochurer eller noget andet trykt på papir i hånden, er noget som det fleste stadigvæk sætter stor pris på. Heldigvis kan denne fornemmelse endnu ikke erstattes af digitale løsninger.

Illustrationer af en printer, Pantone vifte, kamera mv.

Vi designer alt fra produktkataloger til mindre flyers og i den sammenhæng tager vi stilling til papirvalg, farvesammensætninger og skrifttyper. Uanset hvilken størrelse eller format der skal laves, sørger vi for at brugerne i sidste ende står med et lækkert produkt i hånden.

Det gennemførte visitkort eller flyer for dig eller din virksomhed, giver altid et rigtig godt førstehåndsindtryk. Se udvalgte eksempler herunder.

GF Strandhøjgård
Newmind
Illustration af Pantone vifte, magasin, tastatur, tegneplade mv.

En plakat kan sige mere en 1000 ord. Vi designer plakater til alle formål, hvad enten der tale om film, oplysningskampagner, eller promovering af eget brand. Da vi samarbejde med flere trykkerier, har vi mulighed for at følge hele processen, fra designstart til den færdige plakat.

I den størrelse og det format en plakat oftest vises, er kvaliteten altid nødt til at være perfekt. I vores plakatdesign, går vi aldrig på kompromis med detaljerne. Se udvalgt eksempel herunder.

Kortfilm “A Perfect Day”
Illustration af storformat printer, plakater, pantone vifte mv.

Kopper, kuglepenne eller kasketter? Vi designer til mange forskellige slags merchandise, og sørger tilmed for at du får produkterne produceret i god kvalitet. Vi samarbejder med flere leverandører, og kan derfor tilbyde en bred vifte af giveaways, reklameartikler og andre produkter som kan promovere din virksomhed.

Uanset hvad du skal have tryk på, sørger vi for at kvaliteten af både tryk og kop, kuglepen eller kasket er i højeste kvalitet. Se udvalgte eksempler herunder.

Profil Reklamegaver
ActLogic
Illustration af kasket, kopper, T-shirt, kuglepen og mulepose med logo tryk

Har du spørgsmål?

Her på siden ser du blot et udsnit af hvad vi kan.
Fandt du ikke lige hvad du søgte?

Så kontakt os på 2984 1700

LAD OS RINGE TIL DIG
Illustration af pc skærme med html kode samt mus og tastatur

Vi udvikler vores websites hovedsageligt i WordPress, som er tidens mest populære CMS system. Udover dette anvender vi til tider det danske CMS system Umbraco. Valget af system afhænger af hvilke krav du som kunde har til dit kommende website.

Når du vælger Refica til, at udvikle og designe dit website, vælger vi det CMS system der er optimalt for lige netop dig. Du skal ikke bruge din tid på tekniske detaljer, det klarer vi, så du i stedet kan fortælle os om dine ønsker omkring design og indhold.

WordPress logo

WordPress er verdens mest brugte CMS system, hvilket også gør at det er et af de mest udviklede. Det er spækket med muligheder for at opbygge individuelle websites til alle formål. Med WordPress er det nemt at opdatere og vedligeholde dit website. Hos os har du valget mellem selv at opdatere eller lade os klare det for dig, så du kan bruge tiden på andre opgaver.

WordPress så dagens lys tilbage i 2003 og er i dag brugt på mere end hver anden hjemmeside der anvender et CMS system. Se et eksempel herunder.

Newmind
Umbraco logo

Umbraco giver os muligheden for at bygge et website, fuldstændig som vi ønsker det. Systemet er enormt fleksibelt og der er stort set ingen begrænsninger for udseendet af det færdige website. Vi bruger hovedsageligt Umbraco på mindre løsninger, som websites til børnehaver, håndværkere eller måske en showcase til en film.

Umbraco ”The Friendly CMS” er et dansk system der har været på markedet i mere end 10 år. Med 320.000+ websites på verdensplan anno 2015 er det et system som er testet og yderst stabilt og derved et godt valg til dit website. Se udvalgt eksempler herunder.

Profil Reklamegaver
GF Strandhøjgård
WordPress logo, Umbraco logo, Google logo samt SEO illustrationer

Har du tænkt over hvorfor nogle websites ligger før andre når man søger på Google? Det handler om at optimere sit website og sin bagvedliggende kode, således at Google i sidste ende rangere dit website før andres. I vores løsninger medtænker vi altid SEO og vejleder dig undervejs i forløbet således, at dit website fra starten har alle forudsætninger for at blive fundet af dine kunder.

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization og er et udtryk for, hvor synlig din hjemmeside er i søgemaskinerne. SEO laves ikke en gang for alle. Det er en proces, som aldrig slutter, hvis man vil ligge højt i søgemaskinerne og dermed være meget synlig.

Et udsnit af det vi kan

  • Mobilvenlige websites
  • Opsætning af brochurer
  • Design og tryk af visitkort
  • Logo design
  • Udvikling af visuel identitet
  • Opsætning af e-bøger
  • Plakater til alle formål