Projekbeskrivelse

BØRNEHAVE – SJOV, LEG OG FARVER

Sct. Georg Gården i Frederikssund, er en ældre selvejende institution, der i 2015 kunne fejre 45 års fødselsdag. Institutionen har gennem tiden gjort meget ud af, at holde deres lokaler og legeområder, i en hyggelig og børnevenlig stil. Det var derfor naturligt, at deres nye website skulle holdes i samme stil.

I forbindelse med, at Frederikssund Kommune valgte, at lukke ned for den kommunale oplysningsside, havde Sct. Georg Gården behov for deres eget website.

De kontaktede os og gav os stort set frie hænder til, at designe et nyt website til dem. Vi endte op med et website til dem, som indeholder mange glade tegninger, flotte farver, gode billeder og relevante informationer.

For at gøre websitet mere personligt, har vi indbygget et galleri, hvor de ansatte selv kan indsætte billeder fra dagligdagen eller fra udflugter.

Vi har desuden gjort plads til, at de kan indsætte udtalelser fra forældre på forsiden, samt på en underside lavet specifikt til dette formål.

Websitet er designet og programmeret i det danske CMS system Umbraco, da dette giver gode muligheder for, at tilføje nye funktioner og tilrette indholdet efter behov. Websitet er responsive, dvs. designet til alle skærmstørrelser.

SE WEBSITE

ØNSKER DU AT VIDE MERE OM PROJEKTET ELLER HVAD VI KAN GØRE FOR DIG?

Kontakt René Andersen på telefon 2984 1700 eller ra@refica.dk

Kontakt René