Projekbeskrivelse

NEWMIND – NYT FIRMA, NY IDENTITET

Newmind er en virksomhed, der tilbyder rådgivning og kurser indenfor mental robusthed og performance. Som ny virksomhed, skulle Newmind have skabt en visuel identitet, samt et website, med informationer, samt en oversigt over de kurser og foredrag de tilbyder.

Med inspiration fra et billede af hjernen, har vi designet et grafisk logo, der symboliserer hjernens forbindelser. De 2 afbalancerede nuancer af blå, giver logoet et seriøst, men samtidig moderne udtryk, der henvender sig til Newminds kunder.

Logoet går igen på de nye visitkort, som ligeledes er holdt i blå nuancer. Som en ekstra funktion på kortene, finder man en QR-kode, som henviser til en side, hvor man har mulighed for, at downloade et V-Card direkte til en smartphone.

Websitet er designet i et responsivt design, så siden vises optimalt på alle typer skærme, som f.eks. tablets, smartphones og almindelige computer skærme.

Websitet er designet i WordPress, hvilket giver mulighed for nemt, at lave justeringer og opdateringer af indhold på de forskellige sider.

SE WEBSITE

ØNSKER DU MERE INFORMATION OM DETTE PROJEKT ELLER OM REFICA?

Kontakt René Andersen på telefon 2984 1700 eller ra@refica.dk

Kontakt René